NewGene Antigentest – 5 pk

  179,00 kr.

  Pakken indeholder 5 test.

  Denne coronatest fra NewGene er CE godkendt (CE1434) som hjemmetest og er således udviklet til at du kan teste dig selv derhjemme. Testen er en antigen kviktest af samme type som bruges til at kvik-teste på testcentre.
  Pålidelig – Valideret af Risch i Schweiz
  NewGene testen er bredt anvendt i Europa og anerkendt som en pålidelig test. Fra producenten er opgivet følgende: Sensititvitet 97,1%, Specificitet 99,2% og Nøjagtighed 98,4%.

  Testen er bl.a. blevet analyseret på Dr Risch Laboratoriet i Schweiz hvor den blev valideret som pålidelig og sikker at anvende. I valideringsanalysen blev NewGene testet op i mod både PCR test og kviktest.
  Sådan udføres testen
  Testen er meget let og hurtig at udføre. Tag en vatpindsprøve fra den forreste del af næsen. Vatpinden tages ned i prøverøret, hvorefter 4 dråber fra prøverøret overføres til testkassetten. Resultatet kan aflæses allerede efter 15 minutter.

  Udførlig vejledning medfølger.

  Sådan skal du forholde dig til resultatet:
  Sundhedsstyrelsen anbefaler at et positivt svar altid og hurtigst muligt følges op med en PCR-test, som er endnu mere følsom.

  Husk også at negative resultater udelukker ikke Covid-19 infektion. Negative resultater skal kombineres med kliniske observationer.
  Dette medfølger:
  5 testkassette
  5 steril podepind
  5 prøverør
  5 testopløsning
  Dansk Vejledning

  https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/preparedness_response/docs/covid-19_rat_common-list_en.pdf

  På lager

  EAN: 6974108068818 Varenummer (SKU): 12011 Kategori: