Pairfect Lagune

89,95 kr.

Regia Pairfect Garn Print 07121 Lagune er en flot farvekombination, der har hentet inspiration i naturen. Grundfarven er grøn iblandet flere lysere og mørkere nuancer ag grøn, naturhvid og blå. Dertil har den striber i forskellige blå og grønlige farver. Farven er rigtig god i foråret.

Regia Pairfect Garn Print 07121 Lagune er perfekt til dig, der gerne vil strikke ens sokker. Navnet på garnet er et spil på de engelske ord for ‘perfekt par’ – følger man vejledningen, får man et par helt ens strømper. Strømperne strikkes med trådenden fra midten af nøglet, der er markeret og let at finde. Den gule tråd skal klippes af, men markerer hvor du skal starte. Når den første strømpe er færdig, fortsætter du fra midten af nøglet. Der kommer igen en gul stribe garn, der lige som den første skal klippes af. På den måde har strømperne et ens udgangspunkt.

Regia Pairfect Garn Print 07121 Lagune er en typisk Regia garn: Det er formstabilt, slidstærkt og dejlig blødt. Det er desuden praktisk, da det både tåler maskinvask på skåneprogrammer op til 40 og tørretumbler ved lav temperatur. Et nøgle Regia Pairfect Garn Print 07121 Lagune på 100g er nok til et par strømper i størrelse 36-46.

Bemærk! Strømperne strikkes oppefra og ned til tåen og trådenden fra midten af garnet bruges.

Ikke på lager

EAN: 4053859129565 Varenummer (SKU): 07121 Kategori: